duminică, septembrie 24, 2023

ŠKODA 1000 MB: schimbarea revoluționară de concept

ŠKODA a construit o linie de producție...

Măștile faciale și beneficiile pentru sănătatea pielii

Pe lângă rolul lor crucial în protecția...

O bacauanca promitea sex unor barbati naivi si, apoi, fugea cu banii

Fapt diversInfractionalO bacauanca promitea sex unor barbati naivi si, apoi, fugea cu banii
- Advertisement -

La data de 19 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, au depistat un bărbat, de 36 de ani şi o tânără de 19 ani, pe numele cărora erau emise mandate de aducere. Cei doi bănuiţi de proxenetism şi înşelăciune au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore.

În fapt, în perioada decembrie 2018 şi ianuarie 2019, bărbatul de 36 de ani, din Bacău ar fi instigat o tânără de 19 ani, din localitate să comită mai multe infracţiuni de înşelăciune, sens în care, aceasta ar fi indus în eroare mai multe persoane cărora le-ar fi promis întreţinerea de relaţii sexuale contracost, însă la momentul în care ar fi intrat în posesia banilor, ar fi părăsit zona de întâlnire. Tânăra ar fi împărţit banii, ulterior, cu bărbatul de 36 de ani.

Totodată, din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că, în perioada martie-iunie a.c., bănuitul ar fi determinat o altă tânără de 22 de ani, din Bacău, la practicarea prostituţiei obţinând foloase patrimoniale pe care şi le-ar fi însuşit aproape în totalitate.
Bănuiţii au fost depistaţi în Aeroportul Internaţional George Enescu din Bacău.

Poliiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 36 de ani şi a tinerei de 19 ani, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri corespunzătoare.

Cei doi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi înşelăciune în formă continuată.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Alte titluri