joi, noiembrie 30, 2023

Cum să-ți alegi o bicicletă

Când mergeți la un magazin pentru a...

Cum acționează cremele hidratante

Crema hidratantă sau emolientă este un preparat...

Lacul Balatau (lacul Bolatau) din Muntii Nemira

Lacul Bălătău (este cunoscut de catre localnici...

O femeie care s-a ratacit la cules ciuperci in judetul Vrancea a fost gasita in judetul Bacau

Fapt diversO femeie care s-a ratacit la cules ciuperci in judetul Vrancea a fost gasita in judetul Bacau
- Advertisement -

O femeie in varsta de 61 de ani din comuna Paunesti, judetul Vrancea, s-a ratacit vineri in padure, in timp ce culegea ciuperci. Ea a fost gasita sambata de un jandarm, in comuna Cotofanesti, judetul Bacau.

Vineri, 9 noiembrie, in jurul orei 16.50, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea a fost anunţat, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă “112”, de către un bărbat din comuna Păuneşti, că D. Tinca în vârstă de 61 ani, care se afla cu familia la cules ciuperci, s-a îndepărtat de grup şi nu a mai fost găsită. Femeia se afla în pădurea de pe raza comunei Păuneşti, in punctul Valea Caregnei, la aproximativ 25 km. de localitate.

În căutarea femeii a plecat o echipă formată din opt jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, împreună cu lucrători din cadrul postului de poliţie Păuneşti, rude şi apropiaţi ai dispărutei.

Căutările au fost realizate pe o rază de 4 – 5 km de la punctul dispariţiei până la orele 22.00, când au fost întrerupte din cauza întunericului, urmând a fi reluate a doua zi dimineaţa.

Femeia a fost găsită a doua zi, în stare bună de sănătate, de plt. Ion Zară, din cadrul Detaşamerntului 4 Jandarmi Supraveghere şi Ordine Publică Conducte Transport Produse Petroliere, pe raza localităţii Coţofăneşti, jud. Bacău. Ea a fost transportată de către jandarm la domicili, în satul Ciorani, com. Pufeşti, din judetul Vrancea.

Alte titluri