duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

O tanara de 18 ani a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident la Barsanesti

O fata de 18 ani a murit vineri, dupa ce masina in care se afla, condusa de un tanar de numai 20 de ani, s-a rasturnat intr-un sant. Alte doua fete de 18 ani au fost ranite.

Vineri, 9 noiembrie, în jurul orei 16.30, B. Gabriel, de 20 ani, din comuna Helegiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11, în localitatea Bîrsănești, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, a părăsit suprafaţa carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a celor trei pasagere din autoturism, persoane care au fost transportate la Spitalul Onești pentru îngrijri medicale.

Conducătorul auto și două tinere de 18 ani au primit îngrijri medicale fără a necesita internarea.

O altă tânără de 18 ani, pasageră pe locul dreapta spate în autoturism a rămas internată, iar după aproximativ două ore a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...