sâmbătă 22 iunie 2024

.

Contestatia la executare

In principiu, contestatia la executare poate fi exercitata indiferent de titlul executoriu...

Mici secrete ale întreținerii...

Volkswagen Golf 4 este un autovehicul popular, îndrăgit de mulți șoferi datorită designului...

WSHTF – Ghid de...

Nu știți de la ce vine WSHTF, nu-i așa? E acronimul de la...

Cum să-ți păstrezi electrocasnicele...

Ghid de întreținere pentru mașina de spălat vase și lada frigorifică" În acest articol,...
AcasăYin&YoungO tanara eleva...

O tanara eleva din Moinesti se pregateste sa bata la portile afirmarii in muzica romaneasca

Malina Ioana Avasiloaie este eleva in clasa a VIII-a la Scoala “Stefan Luchian” din Moinesti si se poate mandri deja cu statutul de vedeta in devenire, care calca cu pasi siguri pe urmele unei alte artiste din Moinesti care a cunoscut consacrarea: Alexandra Craescu. Ii place foate mult sa cante, fiind deosebit de activa pe plan muzical, dar cu toate acestea, este unul dintre elevii de frunte ai scolii, obtinand pana acum numai premiul intai.

Canta la fel de bine muzica usoara si populara, iar in prezent este membra a Ansamblului folcloric “Busuiocul” din Bacau, dupa ce, timp de cativa ani, a activat in grupul vocal “Stelutele Europei” din cadrul Clubului de Excelenta “Fundatia Dan Voiculescu”.

Cartea sa de vizita este impresionanta pentru varsta pe care o are: numeroase aparitii TV (“Vedeta familiei”- TVR 1, “Buna vreme gospodar”- Favorit TV, “Tezaur folcloric: Festivalul Ion Dragoi”- TVR1, “Premiantii”- TVR3 , “Desteptarea de seara”- Editie speciala de Craciun- 1TV Bacau), dar si multe premii muzicale (Trofeul “Comoara Moldovei”- Barlad, 2009; Premiul I la “Concursul Judetean de Muzica Usoara si Folk- 2009; Premiul I la “Gala celor mai buni concurenti” din cardul emisiunii “Vedeta familiei”- 2009; Premiul I “Fiero”- Piatra Neamt, 2009; Premiul I “Gimnazium” Onesti, 2010; Premiul I “De dragoste de neam, de tara”-2010; Trofeul “Ghiocelul de argint”- Barlad, 2010, Trofeul “Competitia”- Bucuresti, 2011 etc). Printre modelele sale se numara Andra, Laura Stoica, Beyonce, Mariah Carey, Tina Turner (muzica usoara si pop), Sofia Vicoveanca, Viorica Macovei, George Cojocarescu, Vasilica Tataru (muzica populara).

Isi doreste pentru inceput sa urmeze cursurile Colegiului National de Arta “George Apostu” din Bacau, constienta de prestigiul acestei institutii de invatamant, ca si de performantele de exceptie obtinute de elevii acesteia.

“Imi doresc foarte mult sa continui drumul spre o cariera muzicala, acesta fiind cel mai frumos si mai important proiect al vietii mele. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru harul pe care mi l-a dat si promit sa nu-l dezamagesc”, a spus cu emotie in glas, Malina Ioana. Cu rabdare, vointa si perseverenta, Malina va ajunge acolo unde ii este locul: in constelatia muzicii romanesti.

De citit!

Paradă de datini și obiceiuri de iarnă pe Valea Trotușului

Întreaga vale a Trotușului a îmbrăcat straiele marii sărbători creștine a Nașterii Domnului, Crăciunul.În toată această perioadă și până la finele anului 2017, în localitățile din această frumoasă zonă au răsunat glasurile colindătorilor, într-o atmosferă de de voie...

,,Zilele Orașului Comănești” – Programul complet al manifestărilor

"Zilele orasului Comanesti 2017” (4 - 6 august) încep astăzi, 4 august, la ora 10.30, cu un ceremonial militar-religios închinat eroilor căzuți în Primul Război Mondial, care va avea loc la Cimitirul Internațional al Eroilor din Comănești, cu participarea...

Zilele Orașului Comănești 2017

Un weekend incendiar îi așteaptă pe comăneșteni, care sunt invitați de către oficialitățile locale la o nouă ediție a manifestărilor prilejuite de ,,Zilele Orașului”.Astfel, în cele trei zile de sărbătoare (4 - 6 august), localnicii, dar și cei...