vineri 12 iulie 2024

.

Deparazitarea la câini și...

În lumea plină de viață a animalelor de companie, iubitorii de animale înțeleg...

Trucuri pentru îngrijirea pielii

Știți elementele de bază: beți multă apă, dormiți suficient și spălați-vă fața. Dar...

Instrumente de scris Faber-Castell:...

În universul fascinant al instrumentelor de scris, există nume care strălucesc cu propria...

Tot ceea ce trebuie...

Aparatele dentare sunt dispozitive folosite în ortodonție care aliniază și îndreptă dinții și...
AcasăOrasulO veste excelentă...

O veste excelentă pentru iubitorii de sport și mișcare din zona Moldovei: Athletic Park Bacău intră în faza de licitație!

Consiliul Județean Bacău anunță cu entuziasm că urmează să scoată la licitație execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții revoluționar, Athletic Park. Această investiție de excepție este finanțată aproape integral de Consiliul Județean Bacău și promite să devină o atracție de prim rang pentru întreaga regiune, aducând beneficii semnificative comunității băcăuane.

Președintele Consiliului Județean Bacău, [Numele Președintelui], a declarat cu mândrie: “Sunt mândru de faptul că ceea ce se va construi de către Consiliul Județean la Bacău, pe un teren generos de 4 hectare, este o investiție unică pe plan național. Acest proiect va schimba complet peisajul sportiv din zonă și va oferi oportunități de antrenament și recreere de neegalat.”

Athletic Park Bacău, proiectat de celebrul arhitect danez Flemming Overgaard, creatorul Athletic Exploratorium, vine cu o gamă variată de facilități de neegalat, printre care:

  • Pistă de atletism de 400 de metri
  • Pistă de alergare pe deal de 309 metri
  • Bol centrifugal pentru alergare
  • Pistă de pumptrack
  • Clădire multifuncțională ce include vestiare, zonă de alimentație publică/cafenie, spații de depozitare, cameră tehnică și grupuri sanitare.
  • Traseu de obstacole, care include buturugi pentru echilibristică, pod cu frânghii, frânghii echilibristice, pădure din prăjini, bare echilibristice zig-zag, fereastră și scară din frânghii, rampe, și tiroliană.
  • Lac de agrement
  • Zonă pentru aruncarea ciocanului și greutății
  • Parcare

Cu toate aceste facilități, Athletic Park Bacău promite să devină un centru vibrant pentru sport, recreere și antrenament, deschis atât profesioniștilor, cât și amatorilor. Acest proiect de amploare va contribui semnificativ la promovarea unui stil de viață activ și sănătos în comunitate și va susține dezvoltarea sportului în regiune.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...