vineri 12 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulO veste excelentă...

O veste excelentă pentru iubitorii de sport și mișcare din zona Moldovei: Athletic Park Bacău intră în faza de licitație!

Consiliul Județean Bacău anunță cu entuziasm că urmează să scoată la licitație execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții revoluționar, Athletic Park. Această investiție de excepție este finanțată aproape integral de Consiliul Județean Bacău și promite să devină o atracție de prim rang pentru întreaga regiune, aducând beneficii semnificative comunității băcăuane.

Președintele Consiliului Județean Bacău, [Numele Președintelui], a declarat cu mândrie: “Sunt mândru de faptul că ceea ce se va construi de către Consiliul Județean la Bacău, pe un teren generos de 4 hectare, este o investiție unică pe plan național. Acest proiect va schimba complet peisajul sportiv din zonă și va oferi oportunități de antrenament și recreere de neegalat.”

Athletic Park Bacău, proiectat de celebrul arhitect danez Flemming Overgaard, creatorul Athletic Exploratorium, vine cu o gamă variată de facilități de neegalat, printre care:

  • Pistă de atletism de 400 de metri
  • Pistă de alergare pe deal de 309 metri
  • Bol centrifugal pentru alergare
  • Pistă de pumptrack
  • Clădire multifuncțională ce include vestiare, zonă de alimentație publică/cafenie, spații de depozitare, cameră tehnică și grupuri sanitare.
  • Traseu de obstacole, care include buturugi pentru echilibristică, pod cu frânghii, frânghii echilibristice, pădure din prăjini, bare echilibristice zig-zag, fereastră și scară din frânghii, rampe, și tiroliană.
  • Lac de agrement
  • Zonă pentru aruncarea ciocanului și greutății
  • Parcare

Cu toate aceste facilități, Athletic Park Bacău promite să devină un centru vibrant pentru sport, recreere și antrenament, deschis atât profesioniștilor, cât și amatorilor. Acest proiect de amploare va contribui semnificativ la promovarea unui stil de viață activ și sănătos în comunitate și va susține dezvoltarea sportului în regiune.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...