joi 16 ianuarie 2025

.

Mici secrete ale întreținerii...

Volkswagen Golf 4 este un autovehicul popular, îndrăgit de mulți șoferi datorită designului...

Cum a apărut ideea...

Un salariu minim este cea mai mică remunerație pe care angajatorii o pot...

Investește în confort și...

Brașov, un oraș plin de istorie și frumusețe, atrage tot mai mulți investitori...

Cum eficientizezi consumul de...

Eficientizarea inseamna sa economisesti cu cap, fara sa renunti la confort. Poti consuma...
AcasăCulinarOchiuri româneşti cu...

Ochiuri româneşti cu jambon şi sos de muştar

Am murdărit 3 castroane, 2 tigăi, un tocător şi o farfurie ca să le fac. Dacă are cine să vă spele vasele, puteţi încerca asta acasă :D.

Ochiurile româneşti sunt ruda de la ţară a ouălor Benedict şi a ouălor florentine. Aceste ultime două preparate sunt în esenţă ochiuri fierte în apă (adică ochiuri româneşti) împopoţonate cu câte un sos fancy şi acompaniate fie de jambon (Benedictele), fie de spanac (Florentinele). Şi aşa precum ruda de la ţară se găteşte cu ce are mai bun când merge la oraş, tot aşa am ferchezuit şi eu ochiurile româneşti, ca să dea bine. Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....