sâmbătă 13 iulie 2024

.

Curajul de a ne...

Ce legătură ar putea exista între Robert Kiyosaki, cunoscut pentru cărțile sale despre...

Artă culinara și bucătărie...

Bucătăria este adesea privită ca o formă de artă culinară, un loc în...

Eficiența Energetică a Frigiderelor...

În era modernă, energia este o resursă prețioasă, iar preocuparea pentru impactul asupra...

Explorarea Naturii cu stil:...

Atunci când pasiunea pentru explorarea naturii se îmbină cu confortul și performanța, alegerea...
AcasăOrasulOferta generoasa de...

Oferta generoasa de munca in alimentatie publica

Pentru saptamana 15 – 21 ocotmbrie 2012, angajatorii din judet au anuntat la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bacau, 171 de posturi libere in diferite domenii de activitate. Numeroase locuri de munca sunt anuntate pentru brutari, cofetari, ospatari si patiseri, dar si pentru alte ocupatii specifice domeniului alimentatie publica.

Mai sunt solicitati pe piata muncii locale meseriasii in constructii, cosmeticienii si agentii de vanzari. In domeniile auto si confectii se ofera, de asemenea, de lucru. Pentru persoanele cu studii superioare sunt cateva oferte in vanzari si inginerie-constructii.

Oferta completa a locurilor de munca poate fi consultata la sediul AJOFM din Bacau, str. I. S. Sturdza nr.63 precum si la punctele de lucru din judet ale institutiei.(Madalina ROTARU)

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...