6.1 C
Bacău
vineri, martie 24, 2023

Ce trebuie să știi despre câinii Golden Retriever

Câinii Golden Retriever au o reputație bună,...

Mașina electrică, mult marketing și prea multă politică

Probabil ați aflat că Anglia va interzice...

Cum poți face poze la 360 de grade

O fotografie de 360 de grade înseamnă...

Oferte speciale pentru sezonul de iarnă în stațiunile balneare

ActualitateSanatateOferte speciale pentru sezonul de iarnă în stațiunile balneare
- Advertisement -

S1

Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Agenția Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), doresc să vină în întâmpinarea cererii privind vacanțele de sănătate și lansează campania de oferte speciale pentru iarnă, în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2016.

Aceste oferte cu tarife atractive, ce vor putea fi valorificate de către membrii ANAT, sunt menite să faciliteze accesul cât mai multor potențiali clienți – din toate categoriile sociale – la o vacanță de sănătate sau de refacere.

Pachetul de servicii cuprinde o consultație medicală, la sosire, de aceea sunt necesare recomandarea medicală și adeverința de plată a asigurărilor de sănătate sau copia talonului de pensie.

Programele si tarifele practicate se regăsesc mai jos; ele sunt tarife/persoană/loc în cameră dublă; în pachetul de servicii este cuprinsă și o consultație medicală; la sosire, este necesară recomandarea medicală și cardul de sănătate și unde e cazul, copie talon de pensie. 

1. O săptămână de refacere: 
a. varianta cu mic dejun 
Servicii: 6 nopți cazare cu mic dejun, 2 proceduri/zi; tarif/persoană/loc în cameră dublă: la hotel două stele: 330 lei/pers./loc, la hotel trei stele: 360 lei/pers./loc;
b. Varianta cu demipensiune: aceleași servicii, cu demipensiune pe durata de sejur; pentru hotel 2 stele: 470 lei/pers./loc,
pentru hotel 3 stele: 540 lei/pers./loc 

2. Decada balneară: 
Servicii: 10 zile sejur, 9 nopți cazare; pensiune completă; minim 7 zile tratament, 2 proceduri/zi; 
– pentru hotel 2 stele: 710 lei/pers./loc, 
– pentru hotel 3 stele: 830 lei/pers./loc

3. Hai la băi!: 
Servicii: 6 zile (5 nopți cazare cu pensiune completă), 2 proceduri/zi, 5 zile tratament, – pentru hotel 2 stele: 625 lei/pers.loc, pentru hotel 3 stele: 750ei/pers./loc

4. Wellness balnear: 
Servicii incluse: 3 nopți de cazare, 2 zile demi-pensiune, 1 masă festivă, acces la piscine/saună/sală de sport, 2 proceduri tip wellness ( masaj sau ședință de întreținere facial/cosmetic; serviciile sunt orientative). 
– pentru hotel 3 stele: tarif maximal recomandat:625 lei/pers/loc 
– hotel 4 stele: tarif maximal recomandat: 650 leilei/pers/loc

IMPORTANT:

Este necesară o recomandare de la medicul de familie/specialist și dovada plății asigurărilor de sănătate sau o copie a talonului de pensie.
Verificați situația disponibilității locurilor și a perioadei de valabilitate a ofertelor înaintea plecării!

Ofertele se pot procura de la orice agenție de turism din țară sau direct de la prestator.
Biletul de vacanță poate fi cumpărat numai cu plata integrală, prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT din țară.

Orice modificare a rezervării anulează reducerea.

În programele OPTBR sunt înscrise și cele două stațiuni balneare de interes național din județul nostru, Slănic-Moldova și Târgu-Ocna.

Text adaptat și actualizat de Romulus Dan BUSNEA

Alte titluri