Omurice este un preparat japonez ce se realizeaza, de obicei, cu resturi de mancare. Preparatul consta in prajirea unei carni, de obicei pui sau porc, cu legume si orez fiert. Compozitia astfel realizata se incorpozeaza ca unplutura unei omlete.
Deci, pentru omurice-ul meu am folosit niste carne de porc pe care o mai aveam in congelator si orez cu legume pe care il gatisem cu o zi inainte.Continuare…
De citit!
Culinar
Tamagoyaki – omleta japoneza
Tamagoyaki este o rulada de omleta, traditional japoneza. In general este omleta dulce, ce se mananca la sushi, insa exista si varianta sarata, ce se mananca ca aperitiv sau la micul dejun. Rulada sarata se face cu legume taiate...
Culinar
Pui cu sos de rosii si busuios si paste de orez cu legume
Duminica pe la ora 11 m-a lovit asa in moalele capului ca nu mai am nimic in frigider si ca trebuie sa fac ceva cumparaturi si eventual sa gatesc ceva. Aveam jumatate de borcan de sos de paste cu...
Cooltura
Si acolo ce-o sa faci?
Astazi, joi 5 decembrie la ora 6 seara, la libraria Glisando din Bacau si sambata 7 decembrie la ora 4 dupamasa la libraria Carturesti din Palas Mall, in Iasi, are loc lansarea ghidului Si acolo ce-o sa faci?
Daca...