„Ordinul Cadoului Fermecat” va ajuta sa impachetati cumparaturile

În preajma sărbătorilor de iarnă, cercetaşii băcăuani îi ajută pe spiriduşii moşului şi derulează proiectul „Ordinul Cadoului Fermecat”. Voluntarii cercetaşi vor fi în perioada 20-24 decembrie în Arena Mall.

Proiectul constă în împachetarea de cadouri şi se adresează atât clienţilor mall-ului, cât şi celor care doar vor să beneficieze de serviciile noastre. Acţiunea se desfăşoară pe bază de donaţie, fiecare persoană care apelează la cavalerii Ordinului plătind în funcţie de cât de mulţumit este de serviciul prestat de aceştia.

Prin acest program, Centrul Local „Insula Cercetaşilor” Bacău doreşte să susţină activităţile de pe tot parcursul anului şi să achiziţioneze materialele necesare implementării activităţilor săptămânale cu copiii, la nivel de unitate. Ordinul Cadoului Fermecat este, de asemenea, un program de promovare şi creştere a vizibilităţii implicării organizaţiei noastre în comunitatea locală.

Aşadar, vă invităm să finalizaţi într-o atmosfera agreabilă cumpărăturile, la parterul Arena Mall, joi şi vineri între orele 16:00-22.00, iar de sâmbătă până luni între orele 11:00-22:00.