marți 16 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarOrez Basmati cu...

Orez Basmati cu şofran şi lămâie verde

orez basmatiDacă multora dintre noi ni se pare că mâncarea nu „alunecă” fără o bucată de pâine, tot aşa, pentru majoritatea asiaticilor o masă nu este completă fără bolul de orez. Există zeci de soiuri de orez, iar modalităţile de preparare întrec lejer suta. Foarte practică este utilizarea orezului gata porţionat şi ambalat în punguţe care se pun direct la fiert. În felul acesta economisiţi timp şi manoperă, nemaifiind necesar să-l păziţi cât fierbe, să-l scurgeţi în strecurătoare ş.a.m.d.

Continuarea, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....