miercuri 21 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarOua umplute cu...

Oua umplute cu guacamole

IMG_3540
In urma cu 40 de zile blogurile culinare pe care le citesc , postau articole de genul: “daca v-au ramas oua e la Pasti va propun aceasta reteta”. Acum vine si randul meu sa va spun: daca v-au ramas oua de la Inaltare, va propun asta.
Reteta de astazi mi-a venit in minte intr-o seara, cand ma gandeam ce sa fac cu atatea oua fierte si vopsite. Mai mult ca sigur ea exista in diferite variante, pe diferite site-uri de specialitate, insa ceea ce va propun astazi, e ceva facut din cap. Continuare…

De citit!

Tamagoyaki – omleta japoneza

Tamagoyaki este o rulada de omleta, traditional japoneza. In general este omleta dulce, ce se mananca la sushi, insa exista si varianta sarata, ce se mananca ca aperitiv sau la micul dejun. Rulada sarata se face cu legume taiate...

Omurice

Omurice este un preparat japonez ce se realizeaza, de obicei, cu resturi de mancare. Preparatul consta in prajirea unei carni, de obicei pui sau porc, cu legume si orez fiert. Compozitia astfel realizata se incorpozeaza ca unplutura unei omlete. Deci,...

Pui cu sos de rosii si busuios si paste de orez cu legume

Duminica pe la ora 11 m-a lovit asa in moalele capului ca nu mai am nimic in frigider si ca trebuie sa fac ceva cumparaturi si eventual sa gatesc ceva. Aveam jumatate de borcan de sos de paste cu...