marți 16 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarOuă umplute cu...

Ouă umplute cu sardele

_109-copy

Am pregătit o salată de țelină cu piept de pui (detalii despre ce și cum, găsiți aici, sau aici), numai că am făcut mai multă maioneză decât ar fi trebuit, așa că mi-au mai rămas vreo trei linguri. N-am vrut nici să înec salata în maioneză, dar nici să arunc excedentul maionezos nu-mi venea. Drept pentru care am mai fiert câteva ouă și am confecționat cel mai nesănătos aperitiv: ouă umplute. Ca să-l mai însănătoșesc puțin, i-am mai pus și niște sardele. Conservate în ulei. Că tot sunt bogate în Omega 3 și 6, vitamine (A, D și ceva B-uri), fosfor, potasiu, calciu și seleniu. După toate aceste plusuri, parcă nici nu mai contează conținutul lor de colesterol ori de sodiu.

_110

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....