.

Cum și când au...

Un robot de bucătărie este un aparat folosit pentru a facilita sarcini repetitive...

Cum întreținem o poartă...

Poarta este un dispozitiv mecanic și vă va proteja mai eficient proprietatea comercială...

10 întrebări frecvente despre...

Pătrat, dreptunghiular, hexagonal, mat, lucios. Este greu să te gândești la un material...

Guta și vertijul: Impactul...

Guta și vertijul sunt două afecțiuni medicale distincte, dar ambele pot afecta semnificativ...
AcasăCulinarOuă umplute cu...

Ouă umplute cu sardele

_109-copy

Am pregătit o salată de țelină cu piept de pui (detalii despre ce și cum, găsiți aici, sau aici), numai că am făcut mai multă maioneză decât ar fi trebuit, așa că mi-au mai rămas vreo trei linguri. N-am vrut nici să înec salata în maioneză, dar nici să arunc excedentul maionezos nu-mi venea. Drept pentru care am mai fiert câteva ouă și am confecționat cel mai nesănătos aperitiv: ouă umplute. Ca să-l mai însănătoșesc puțin, i-am mai pus și niște sardele. Conservate în ulei. Că tot sunt bogate în Omega 3 și 6, vitamine (A, D și ceva B-uri), fosfor, potasiu, calciu și seleniu. După toate aceste plusuri, parcă nici nu mai contează conținutul lor de colesterol ori de sodiu.

_110

Continuare…