luni 20 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulPădurar găsit inconștient...

Pădurar găsit inconștient după o presupusă agresiune de către ciobanii unei stâne

Marți, în extravilanul comunei Păunești, un pădurar în vârstă de 63 de ani a fost găsit inconștient și cu urme de violență la nivelul capului, după o presupusă agresiune comisă de ciobanii de la o stână locală, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

IPJ Vrancea a fost alertat prin serviciul de urgență 112 de către un bărbat care a descoperit incidentul. Pădurarul a fost găsit în stare de inconștiență și a fost transportat la spital de către o ambulanță pentru a primi îngrijiri medicale de urgență.

Principalii suspecți în acest caz sunt ciobanii de la stână, care au fost audiați de către autorități și sunt cercetați pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Starea pădurarului din Păunești este gravă, motiv pentru care acesta a fost transferat de la Spitalul Municipal Adjud la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Bacău.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că altercația între pădurar și ciobani ar fi izbucnit în urma solicitării pădurarului ca aceștia să-și lege câinii pe care îi aveau la stână. Locuitorii din zonă ar fi raportat autorităților de mai multe ori faptul că ciobanii lasă câinii să vagabondeze liber, punând în pericol siguranța oamenilor.

Stâna se află la aproximativ șase kilometri distanță de sat, iar cei doi ciobani dețin un număr mare de oi pe care le pasc pe terenurile oamenilor din sat. Problema persistă deoarece populația este în mare parte în vârstă și nu mai poate îngriji terenurile corespunzător. Cu toate că au primit avertismente și amenzi de la Poliția Animalelor pentru această problemă, ciobanii nu au luat măsuri corespunzătoare.

Primarul comunei Păunești, Gheorghe Popa, a declarat pentru AGERPRES că nu știe motivele exacte ale conflictului dintre pădurar și ciobani și a menționat că pădurarul este un om respectat în comunitate. Informațiile preliminare sugerează că pădurarul se afla în timpul serviciului, ceea ce poate avea implicări în încadrarea juridică a faptei.

Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile încearcă să afle toate detaliile pentru a stabili responsabilitatea și motivele acestui incident șocant.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...