Pană de crap în crustă de fulgi de porumb şi de migdale

Încă un episod adăugat la seria „Fish & Chips”. După filé-ul de şalău în crustă de migdale, iată acum o pană de crap dată la cuptor într-o crustă de fulgi de porumb, fulgi de migdale şi Grano Padana. Ca să nu se plictisească, pana de crap a avut alături nişte cartofi noi-nouţi bine rumeniţi într-o baie generoasă de ulei de palmier şi un sos de iaurt cu usturoi, mai tare decât orice mujdei.

Ce vedeţi în farfuria din poză vă este suficient din punct de vedere cantitativ, ca fel principal. Îi puteţi adăuga un antreu şi un desert pe bază de fructe (căpşuni cu smântână sau cu frişcă, de exemplu :D ).

Ce vă trebuie?

  • 4 bucăţi de pană de crap, ceva mai mărişoare, cam la 125 – 150 g bucata;
  • continuare …