Păpăradă cu cartofi, resturi de friptură și brânzeturi pe cale să expire

119 copyCum spuneam și cu alte ocazii, păpărada este un regionalism întâlnit în sudul Ardealului (și nu numai) care suplinește binișor franțuzismul omletă. O păpăradă care se respectă nu conține numai ouă; ea trebuie îmbunătățită cu ceva carne, niscaiva brânzeturi, verdețuri și, eventual, cartofi. Cam așa ceva a rezultat când am pornit inițial să pregătesc niște cartofi țarănești, pe parcurs descoperind că diverse produse de prin frigider sunt (aproape) bune de trimis la Recycle Bin. Drept pentru care le-am reciclat la un nivel superior, integrându-le armonios într-o păpăradă “fusion”. Acuma depinde de imaginația, inspirația și frigiderul fiecăruia modul de realizare al păpăradei (sau păpărăzii?). În cele ce urmează vă povestesc doar cum am procedat eu.

Continuare…

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentLa teatru
Articolul următorARMELE GLOBALIZĂRII (8)