.

Sindromul Marfan și legătura...

Sindromul Marfan este o afecțiune genetică rară, dar gravă, care afectează țesutul conjunctiv...

Cum să devii un...

Da, știu, cititul pare să nu mai fie la modă, ba unii chiar...

Anunțurile publicitare. Puțină istorie...

Ai pierdut un document, vrei să cumperi o mașină sau să vinzi o...

Câteva lucruri de făcut...

Înainte de a începe tratamentul propriu-zis, există câteva lucruri pe care le puteți...
AcasăCulinarPăpăradă indiană

Păpăradă indiană

100Nu știu dacă în India se face vreun fel de păpăradă. Sigur de aia cu creste de slănină nu se face! În viziunea mea, păpăradă indiană ar trebui să aibă ceva carnebrânză și ouă. La carne opțiunile sunt limitate: porc nu, vită nu, mai rămân mielul și puiul (alte chestii mai exotice nu se numără), din care alegem puiul (pentru simplitate). Trebuie musai să fie picantă și colorată: amestecul de condimente cunoscut drept “Madras Curry” și niște curcuma (despre ale cărei efecte benefice puteți citi aici) rezolvă această problemă. În rest, ceva verdețuri găsibile mereu (“all season” cum s-ar zice, adică pătrunjel & mărar) și lactate/brânzeturi de care-am găsit prin frigider. Continuare …