Păpăradă indiană

100Nu știu dacă în India se face vreun fel de păpăradă. Sigur de aia cu creste de slănină nu se face! În viziunea mea, păpăradă indiană ar trebui să aibă ceva carnebrânză și ouă. La carne opțiunile sunt limitate: porc nu, vită nu, mai rămân mielul și puiul (alte chestii mai exotice nu se numără), din care alegem puiul (pentru simplitate). Trebuie musai să fie picantă și colorată: amestecul de condimente cunoscut drept “Madras Curry” și niște curcuma (despre ale cărei efecte benefice puteți citi aici) rezolvă această problemă. În rest, ceva verdețuri găsibile mereu (“all season” cum s-ar zice, adică pătrunjel & mărar) și lactate/brânzeturi de care-am găsit prin frigider. Continuare …

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentSpecial pentru…
Articolul următorSalată orientală