Păreri pro şi contra exploatării miniere la Roşia Montană

Proiectul minier de la Roşia Montană este unul foarte controversat. Pe de o parte clasa politică nu ar spune nu exploatării, având în vedere beneficiile economice ce revin ţării, pe de altă parte sunt prinşi între ciocan şi nicovală deoarece foarte mulţi ecologişti protestează vehement deoarece siturile arheologice existente acolo dar şi mediul înconjurător va fi total distrus.

Eu nu sunt nici pro nici contra însă proiectul celor de la Roşia Montană Gold Corporation mi se pare destul de continuare>>

2 COMENTARII

  1. important este ca Guvernul sa dea un raspuns legat de proiectul asta minier, ca se amana deja de mai bine de 10 ani, iar oamenii de acolo au si votat la un referendum pentru pornirea proiectului!

  2. o fi un subiect controversat,dar asta se intampla doar pentru ca exista o tagma de asa-zisi ecologisti care sunt de parere ca protestand legandu-se de garduri ii ajuta pe motii someri si poluati, ceea ce e, evident,ilogic. cum zice si Calin, daca la referendum motii au ales in proportie de 60% mineritul, nu inteleg ce mai discutam aici!

Comments are closed.