sâmbătă 22 iunie 2024

.

Câteva idei pentru amenajarea...

Un hol ar trebui să fie o cameră reprezentativă. Nu numai că este...

Care ar fi cel...

De ani de zile, de cand am masina, una dintre problemele nerezolvate este...

Câteva sfaturi pentru creșterea...

Ouăle provin de la găini crescute special pentru a depune ouă, dar puii...

Căteva ponturi pentru alegerea...

Primul meu ceas a fost un «Racheta» sovietic, primit ca premiu la un...
AcasăActualitateInfractionalParincea: Trei elevi...

Parincea: Trei elevi trimiși în judecată după ce au închis un coleg într-o cușcă

La data de 11 Aprilie 2022, în comuna Parincea, un băiat de 12 ani a avut parte de o experiență neplăcută, fiind închis de alți elevi într-o cușcă.

Polițiștii au fost chemați să intervină după ce tatăl băiatului a depus o plângere scrisă, în care acuza că fiul său a fost închis într-un spațiu închis de colegii de clasă.

Aparent, cei patru elevi au decis să-l închidă pe băiat într-un spațiu special amenajat pentru colectarea de recipiente din plastic.

În urma cercetărilor, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate.

Activitățile de cercetare și anchetă cu privire la această situație au fost desfășurate cu o atenție deosebită, având în vedere faptul că este vorba de un caz care implică un minor.

Trei dintre elevi vor fi trimiși în judecată pentru comportamentul lor și vor trebui să răspundă pentru faptele lor.

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...