18.9 C
Bacau

Pârtia de schi ,,Nemira” se deschide în acest weekend

De stiut!

Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău pune la dispoziția turiștilor telescaunul pârtiei de schi din stațiunea Slănic-Moldova, care va oferi posibilități de distracție și relaxare în mirifica zonă de la poalele munților ,,Nemira”.

Accesul cu telescaunul se va putea face în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu weekend-ul 5 – 7 iunie 2020.

Perioada de funcționare: 5 iunie – 20 septembrie 2020.

Tarife: Conform Hotărârii Consiliului Județean Bacău nr. 96 din 28.05.2020 au fost stabilite tarifele și programul pentru accesul cu telescaunul, după cum urmează:

1 Urcare pentru adult – 10 lei; 1 Coborâre pentru adult – 10 lei;
1 Urcare pentru copil/elev/student – 8 lei; 1 Coborâre pentru copil/elev/student – 8 lei.
Program turiști: Vineri, Sâmbătă, Duminică, orele 11.00 – 19.00.

Notă: a) Telescaunul pornește când sunt la stația de îmbarcare minim 16 turiști;
b) Cartela este valabilă doar pentru ziua în care a fost emisă;
c) Vor beneficia de reducere elevii și studenții care vor prezenta carnetul de elev/legitimația de student, vizat/vizată pentru anul în curs;
d) Personalul tehnic are dreptul să verifice cartelele;
e) La solicitarea unor grupuri organizate se va putea porni telescaunul și în alte zile decât cele menționate.

În condițiile actuale, administrația pârtiei roagă turiștii să respecte regulile privind distanțarea socială, atât la casierie, cât și la îmbarcarea pe telescaun.
Cu telescaunul poate urca oricine să admire peisajul de la înălțime, perspectiva fiind diferită pe durata verii. Pentru pasionații drumețiilor montane este oferit un acces facil către centrul stațiunii, pe traseul: Pârtia de schi Nemira – Valea Dobru – Parcul Central Slănic-Moldova (marcat cu triunghi albastru).

- Advertisement -

Ultimele stiri