22.3 C
Bacau

Pasionații jocurilor cu zaruri se vor întrece în concursul de table și backgammon de la Slănic-Moldova.

De stiut!

T1

La finele acestei săptămâni (25 – 26 iunie), în stațiunea de la poalele Nemirei, la Complexul hotelier ,,Euro Vacanța” Slănic-Moldova, se va desfășura concursul național și internațional ,,Cupa Slănic-Moldova la Table și Backgammon”, cu 2.000 de lei premii în bani câștigați.
Participă membrii cotizanți, precum și cei interesați și acceptați să devină membri cotizanți ai Asociației Române de Backgammon.

Locul 1 la Table 100, la 5/3 puncte va fi suplimentat cu 1.000 lei; Locul 1 la Backgammon 200, la 9/7 puncte va fi suplimentat cu 1.000 lei.

Condițiile de participare care trebuie îndeplinite conform regulamentului asociației sunt următoarele:

1. Membrii cotizanți care si-au platit cotizatia (100 lei) participă gratuit cu o înscriere la concursul de table;

2. Membrii cotizanți care și-au plătit cotizația (200 lei) participă gratuit cu două înscrieri la concursul de table sau cu o înscriere la concursul de backgammon;

3. Membrii cotizanți care și-au plătit cotizația (300 lei) participă gratuit cu o înscriere la concursul de backgammon și una înscriere la concursul de table;

4. Membrii cotizanți care și-au plătit cotizația (400 lei) participă gratuit cu două înscrieri la concursul de backgammon sau cu o înscriere la concursul backgammon și două înscrieri la concursul de table;

5. Membrii cotizanți care și-au plătit cotizația (500 lei) participă gratuit cu două înscrieri la concursul de backgammon și o înscriere la concursul de table;

6. Membrii cotizanți care și-au plătit cotizația (600 lei) participă gratuit cu două înscrieri la concursul de backgammon și două înscrieri la concursul de table.

Vor fi premiați un număr de 10 % dintre concurenți.

La ultimul concurs din 14 – 15 mai 2016, de la Dofteana, au fost acordate în același format, premii totale în valoare de 14. 000 lei, astfel că organizatorii se așteaptă la o creștere a valorii premiilor care se vor acorda în concursul de la Slănic-Moldova.

Asociația Română de Backgammon, cu sediul în Târgu-Ocna, promovează jocul de table și backgammon, prin organizarea de turnee locale, naționale și internaționale. Președintele acesteia este multiplul campion național și internațional la bakgammon, Neculai Drăgănuță, director și organizator de turnee.
Vom reveni cu rezultatele finale.

Romulus Dan BUSNEA

- Advertisement -

Ultimele stiri