vineri 12 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulPasionații jocurilor cu...

Pasionații jocurilor cu zaruri sunt așteptați la o nouă etapă a Concursului Național de Table

Cinci băcăuani sunt deja în marea finală

T1

Împătimiții jocului de table sunt așteptați la finele săptămânii viitoare (vineri, 15 august a.c., cu începere de la ora 10.00), la Terasa ,,Stadion” din municipiul Adjud, unde se va desfășura ,,Cupa Municipiului Adjud la Table”, cea de a patra etapă a Concursului Național de Table, în organizarea Asociației Române de Backgammon din Târgu-Ocna, cu sprijinul financiar al Primăriei și Consiliului Local Adjud. Competiția este una cu o mare miză, întrucât pune la bătaie un premiu cu totul special, în premieră pentru această disciplină sportivă: un autoturism marca Skoda Citigo!

Condiții de joc

La acest concurs, ca de altfel la toate celelalte etape ale concursului, sunt două categorii de joc:

– Fără taxă de înscriere. Sunt acceptați doar jucătorii domiciliați în apropierea sau în municipiul Adjud (localitatea în care se organizează concursul), deoarece sunt susținuți financiar de către Primăria și Consiliul Local Adjud. Primii trei clasați beneficiază gratuit de înscriere și cazare la etapa finală a concursului național, care va avea lov între 19 – 21 decembrie 2014, locația urmând a fi comunicată ulterior.

– Cu taxă de înscriere de 30,00 lei. Poate participa orice jucător, cu excepția celor calificați. Primul clasat dintr-un grup de 16 jucători câștigă înscrierea gratuită în valoare de 100 euro pentru marea finală, câștigătorul urmând să plece acasă cu un autoturism nou-nouț!

Cinci băcăuani s-au calificat în finala concursului

Până în prezent s-au desfășurat 3 etape ale concursului, în orașele Bacău, Piatra-Neamț și Buzău, în urmă cărora au fost desemnați primii opt jucători calificați în finala concursului: cinci sunt din județul Bacău (Onești – 3, Târgu-Ocna – 1, Buhuși – 1), doi din jud. Neamț (Piatra-Neamț – 2) și unul din jud. Buzău (Buzău – 1).

Stațiunea Vatra-Dornei, gazdă a uneia dintre fazele competiției

Una dintre etapele viitoare ale concursului național de table va avea loc sâmbătă, 4 octombrie 2014, în orașul-stațiune Vatra-Dornei, consilierii locali votând în unanimitate acordarea sprijinului financiar pentru organizarea și desfășurarea competiției.

Precizare

Cei mai buni jucători ai etapei finale a Campionatului Național de Table 2014 vor fi cooptați în echipa asociației pentru a reprezenta România la competițiile internaționale.

Concursurile sunt organizate de către Asociaţia Română de Backgammon din Târgu-Ocna (cu sprijinul financiar al primăriilor și consiliilor locale din orașele înscrise), singura din ţară care promovează cu consecvență jocurile cu zaruri (table și backgammon), prin organizarea de turnee locale, naţionale şi internaționale. Președintele acesteia este târguocneanul Neculai Drăgănuță, multiplu campion internațional și european la backgammon și table, organizator, sponsor, arbitru și director de turnee.

Romulus Dan BUSNEA

De citit!

Paradă de datini și obiceiuri de iarnă pe Valea Trotușului

Întreaga vale a Trotușului a îmbrăcat straiele marii sărbători creștine a Nașterii Domnului, Crăciunul.În toată această perioadă și până la finele anului 2017, în localitățile din această frumoasă zonă au răsunat glasurile colindătorilor, într-o atmosferă de de voie...

,,Zilele Orașului Comănești” – Programul complet al manifestărilor

"Zilele orasului Comanesti 2017” (4 - 6 august) încep astăzi, 4 august, la ora 10.30, cu un ceremonial militar-religios închinat eroilor căzuți în Primul Război Mondial, care va avea loc la Cimitirul Internațional al Eroilor din Comănești, cu participarea...

Zilele Orașului Comănești 2017

Un weekend incendiar îi așteaptă pe comăneșteni, care sunt invitați de către oficialitățile locale la o nouă ediție a manifestărilor prilejuite de ,,Zilele Orașului”.Astfel, în cele trei zile de sărbătoare (4 - 6 august), localnicii, dar și cei...