joi 12 septembrie 2024

.

Hotele încorporabile și sifoanele...

Bucătăria reprezintă inima unei locuințe, iar echiparea ei cu cele mai potrivite și...

Câteva idei pentru amenajarea...

Un hol ar trebui să fie o cameră reprezentativă. Nu numai că este...

Câteva leacuri mai mult...

Îl știți pe "catindat"? Ăla care ar fi făcut orice, inclusiv să apeleze...

Destinații de vacanță: Rânca

Rânca este o stațiune turistică în curs de dezvoltare, aflată pe raza orașului...
AcasăCulinarPastă picantă de...

Pastă picantă de pește cu avocado

120 copy

Înainte de ’89 era la ordinea zilei aperitivul denumit “pastă de pește”, care stătea la loc de cinste alături de salata “de boeuf” făcută cu bucățele de parizer. Pasta de pește a acelor vremuri necesita puține ingrediente, relativ accesibile: conserve de pește în ulei și margarină, sare și piper, eventual niște ceapă. Cine-o făcea cu unt (plin de apă și acela) era ori nomenclaturist, ori gestionar pe undeva.

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....