Cam așa ar suna denumirea acestui preparat într-un meniu de Tratorria ori Pizzeria din România care abia așteaptă să vină luna august (prietenii știu de ce). Pentru cei mai puțin familiarizați cu jargonul “pasta & pizza” este vorba despre niște paste cu sos în compoziția căruia intră mai multe tipuri de brânză (3 + 1 de decor, ca să fiu mai exact), roșii, ciuperci și busuioc (mai sunt vreo câteva ingrediente, dar n-au mai încăput în titlu, însă o să citiți mai jos despre ele). Continuare …
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....