miercuri 11 decembrie 2024

.

Ghid esențial: Ce nu...

Indiferent dacă lucrezi de acasă sau într-un birou tradițional, anumite obiecte sunt esențiale...

De ce e important...

Nu mai trebuie să explic de ce am trecut pe centrală termică. Vara...

O călătorie culinară și...

Toamna, acea perioadă magică a anului, în care natura se transformă în culori...

Hotele încorporabile și sifoanele...

Bucătăria reprezintă inima unei locuințe, iar echiparea ei cu cele mai potrivite și...
AcasăCulinarPaste cu pui,...

Paste cu pui, bambus si spanac in sos de iaurt cu cascaval


Pentru reteta aceasta m-am inspirat de o lo reteta gatita de Bucatarel, odata cand am fost pe la el, insa ma schimbat kaiserul cu puiul si am adaugat bambusul, pentru ca era curios ce gust va da. Bambusul e acolo doar pentru gust, pentru ca nu se observa aproape de loc in mancare, avand aceasi culoare cu pastele si sosul.
Pentru paste am folosit ziti, acele paste de tip macaroane, ma gorase si taiate scurt.
Am pus in tigaie niste ulei de masline si am prajit niste usturoiContinnuare…

De citit!

Tamagoyaki – omleta japoneza

Tamagoyaki este o rulada de omleta, traditional japoneza. In general este omleta dulce, ce se mananca la sushi, insa exista si varianta sarata, ce se mananca ca aperitiv sau la micul dejun. Rulada sarata se face cu legume taiate...

Omurice

Omurice este un preparat japonez ce se realizeaza, de obicei, cu resturi de mancare. Preparatul consta in prajirea unei carni, de obicei pui sau porc, cu legume si orez fiert. Compozitia astfel realizata se incorpozeaza ca unplutura unei omlete. Deci,...

Pui cu sos de rosii si busuios si paste de orez cu legume

Duminica pe la ora 11 m-a lovit asa in moalele capului ca nu mai am nimic in frigider si ca trebuie sa fac ceva cumparaturi si eventual sa gatesc ceva. Aveam jumatate de borcan de sos de paste cu...