Când toată lumea scormonește măruntaiele interneților căutând pentru masa de Crăciun rețete ale unor preparate cât care mai de care mai pe spate dătătoare când or fi postate pe aceiași interneți (că de arătat “dujmanilor” pe viu, offline, face-to-face a fi mai greu iarna asta), eu mă apuc să scriu despre paste. Și nu despre orice fel de paste ci despre fusilli pugliesi (aproximativ puliezii în pronunție). Tricolore, ca în poză, și fabricate cu adaos de coloranți naturali: 2% spanac deshidratat – cele verzi, 2% roșii deshidratate + 0,6% sfeclă roșie deshidratată – cele roșii, 0% nimic deshidratat – cele galbene.
Mai adăugați niște roz-somon de la somon, niște alb-gălbui de la parmezan (sau ce altă brânză dură peninsulară folosiți), puneți totul pe un platou negru alb-închis (ca să nu mă acuzați de rasism), faceți poze, apoi lăudați-vă cu ele.
Rețeta o găsiți AICI.