.

Cum să mai scazi...

Prețul asigurărilor auto obligatorii a crescut destul de mult, anul trecut, știm cu...

Autoturismele Smart: Alegerea inteligentă...

Într-o lume în continuă evoluție, mobilitatea urbană inteligentă devine tot mai importantă. Autoturismele...

O dilemă mereu actuală:...

Sunt profesionișți care încearcă să-și dezvolte o afacere pe cont propriu și clachează....

Avantajele pieselor de la...

În lumea întreținerii și reparării auto, accesul la piese de schimb este esențial...
AcasăCulinarPaste cu somon

Paste cu somon

Când toată lumea scormonește măruntaiele interneților căutând pentru masa de Crăciun rețete ale unor preparate cât care mai de care mai pe spate dătătoare când or fi postate pe aceiași interneți (că de arătat “dujmanilor” pe viu, offline, face-to-face a fi mai greu iarna asta), eu mă apuc să scriu despre paste. Și nu despre orice fel de paste ci despre fusilli pugliesi (aproximativ puliezii în pronunție). Tricolore, ca în poză, și fabricate cu adaos de coloranți naturali: 2% spanac deshidratat – cele verzi, 2% roșii deshidratate + 0,6% sfeclă roșie deshidratată – cele roșii, 0% nimic deshidratat – cele galbene.

_201

Mai adăugați niște roz-somon de la somon, niște alb-gălbui de la parmezan (sau ce altă brânză dură peninsulară folosiți), puneți totul pe un platou negru alb-închis (ca să nu mă acuzați de rasism), faceți poze, apoi lăudați-vă cu ele.

Rețeta o găsiți AICI.