Paste (din mazăre) cu fructe de mare

Paste cu fructe de mare am mai făcut și chiar am și mâncat. Am gătit și mazăre, că nu-i chiar așa mare filozofie. Acum a venit rândul unui preparat pe bază de mazăre și fructe de mare. Sună destul de ciudat, nu-i așa? Dacă însă fac precizarea că mazărea se găsea sub formă de paste (fără gluten, evident), ciudățenia nu mai pare chiar atât de ciudată.

_101

Dacă pastele au fost din mazăre, fructele de mare au fost din cele recomandate pentru Paella. Paella n-am gătit până acum, neavând în dotare acea tigaie de cel puțin un metru diametru. Așa că m-am rezumat la paste cu fructe de mare. Bineînțeles, puteți folosi un amestec de fructe de mare congelate sau proaspete (mai greu de găsit într-o zonă aflată la ceva distanță de cea mai apropiată mare): midii, creveți, calamari, caracatiță, sepie.

_103

Continuarea, AICI.