.

Scurtă istorie a pantalonilor...

Înainte de Revoluția Franceză, clasa muncitoare purta pantaloni lungi, iar aristocrația purta un...

Protejează interiorul mașinii tale...

Fie că ești un șofer pasionat sau doar conduci zi de zi pentru...

Problemele cu care se...

Ocuparea unui loc de muncă este esențială pentru capacitatea persoanelor cu dizabilități de...

Tusea la copii: cauze,...

Tusea este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate la copii, provocând...
AcasăCulinarPastramă de berbec...

Pastramă de berbec la grătar

La măcelăria din Piața Sud de unde cumpăr frecvent ceafă, cotlete sau mușchiuleți de porc, se găsește, aproape tot timpul, pastramă de berbec, sau berbecuț – cum îl alintă proprietarul. O iei gata marinată, mai trebuie doar să-i arăți oleacă focul.

_201

Când am încercat-o prima oară, măcelarul mi-a dat un sfat: înainte de a o pune pe grătar, în cuptor ori la tigaie, las-o vreo 2 – 3 zile în vin alb. Am urmat cu sfințenie indicațiile date și nu mi-a părut rău.

_401

Am luat niște pastramă din pulpă de berbec și din mușchiuleț de lângă șira spinării(acesta din urmă dispare din galantar cu o viteză apropiată de cea a luminii în vid) și am îmbăiat bucățile marinate vreme de 72 de ore într-un alb demisec de calitate (bănuiesc că știți că dacă un vin nu este bun de băut, atunci nu este bun nici pentru gătit).

_404

Articolul integral, AICI.