.

Câteva trucuri pentru amenajarea...

În secolul al XIV-lea, clasele inferioare dormeau pe saltele umplute cu paie. În...

Cate carduri porți în...

Fiecare card reprezintă o "urmă" electronică pe care o lași în sistem.  Deschide portofelul...

Câteva trucuri pe care...

Pistolul de lipit este un instrument versatil care poate fi folosit pentru lipirea...

Scurtă istorie a pantalonilor...

Înainte de Revoluția Franceză, clasa muncitoare purta pantaloni lungi, iar aristocrația purta un...
AcasăCulinarPăstrăv aromatizat la...

Păstrăv aromatizat la tigaie cu legume fierte la abur

PastraviUn peşte gustos, fără prea multe oase (o caracteristică esenţială pentru cei care, ca şi mine, stau mai prost cu acuitatea vizuală :) ) şi care nu necesită preparative laborioase. Păstrăvul se poate frige direct pe grătar, se poate cuptoriza sau se poate trage la tigaie, enumerarea acestor procedee nefiind exhaustivă.

Ce vă trebuie?

  • 2 păstrăvi potriviţi ca mărime (cca 250 – 300 g bucata),
  • Continuarea, aici…