.

Top 10 măsuri ca...

Sănătatea ficatului este esențială pentru buna funcționare a întregului organism. Ficatul are roluri...

Mituri și legende în...

Există multe mituri și legende urbane despre inventatorii diferitelor tehnologii și dispozitive, iar...

Instrumente de scris Faber-Castell:...

În universul fascinant al instrumentelor de scris, există nume care strălucesc cu propria...

Ce știm despre lansete....

O lansetă de pescuit este o tijă lungă și flexibilă folosită de pescari...
AcasăCulinarPăstrăv aromatizat la...

Păstrăv aromatizat la tigaie cu legume fierte la abur

PastraviUn peşte gustos, fără prea multe oase (o caracteristică esenţială pentru cei care, ca şi mine, stau mai prost cu acuitatea vizuală :) ) şi care nu necesită preparative laborioase. Păstrăvul se poate frige direct pe grătar, se poate cuptoriza sau se poate trage la tigaie, enumerarea acestor procedee nefiind exhaustivă.

Ce vă trebuie?

  • 2 păstrăvi potriviţi ca mărime (cca 250 – 300 g bucata),
  • Continuarea, aici…