.

Creșterea gradului de siguranță...

În contextul creșterii criminalității și al nevoii sporite de siguranță, proprietarii de locuințe...

Curățenia la domiciliu pentru...

Din cele mai vechi timpuri până astăzi, bătrânețea a fost văzută ca un...

Când și de ce...

Menopauza este o etapă naturală în viața femeii, marcată de încetarea ciclurilor menstruale...

Ghid practic pentru pregătirea...

Primăvara aduce o explozie de energie în grădina noastră, iar pregătirea atentă a...
AcasăCulinarPăstrăv la cuptor...

Păstrăv la cuptor – en papillote

108 copy

Tehnica asta de gătire “en papillote” sigur o știți. Chiar ați folosit-o când ați făcut friptură la cuptor cu “punga magică”. Să știți că este o metodă foarte bună, în special pentru pregătirea peștelui. Nu atât pentru că este mai sănătoasă decât frigerea pe grătar ori prăjirea în ulei încins, cât pentru faptul că nu prea puteți să dați greș. Dacă pe grătar ori în tigaie puteți să ardeți peștele ori să-l lăsați crud prin unele locuri, cu acestă tehnică n-o să pățiți astfel de pocinoguri. Iar dacă pățiți, înseamnă că faceți parte din cele sub 0,1 procente din populația adultă a planetei care, efectiv, n-are ce căuta într-o încăpere echipată cu dispozitive, echipamente și utilaje care se folosesc pentru prepararea hranei.

 

Continuare…