Când am pregătit delicioasele cotlete Montreal, mi s-a atras atenția că numai bucătarii leneși și/sau nepricepuți ar utiliza la gătit amestecuri de condimente “de-a gata” (Deschid aici o paranteză și vă anunț că am în plan să scriu un articol ceva mai consistent despre ce sunt și cum se folosesc amestecurile de condimente, că prea sunt mulți specialiști școliți la Google University care știu cel mai bine ce trebuie și mai ales ce nu trebuie să băgăm în noi. Închid paranteza). Cum eu nu sunt bucătar, am trecut grațios peste această observație și am perseverat. A venit rândul amestecului de condimente pentru pește la grătar.
Am încercat să mă țin cât mai aproape de sugestiile producătorului, înlocuind însă rondelele de somon cu păstrăvi întregi (trei la număr). În afara faptului (minor de altfel) că păstrăvii unși cu marinada preparată din amestecul “Mojito Lime” și-au cam lăsat pielea pe tigaia-grill, rezultatul a fost mai mult decât mulțumitor.