sâmbătă 18 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulPatriarhul Daniel donează...

Patriarhul Daniel donează trei tone de apă pentru “Masa Bucuriei” din Onești

La începutul acestei luni, un gest generos al Patriarhului Daniel a adus bucurie în inimile celor săraci și vârstnici din Onești. Trei tone de apă îmbuteliată, donate de Patriarhul Daniel, au ajuns la sediul Protoieriei Onești, în cadrul proiectului local intitulat “Masa Bucuriei”.

Această donație crucială nu a venit singură, ci a fost însoțită de 250 de icoane cu Maica Domnului, pregătite pentru a fi oferite ca daruri speciale beneficiarilor proiectului.

Inițiativa generoasă a provenit de la Părintele Florin Ionică, de la Parohia Afumați II din județul Ilfov, care este originar din Protoieria Onești. Acesta a mobilizat comunitatea sa și a reușit să aducă sprijinul necesar pentru a face posibilă această donație importantă pentru cei aflați în nevoie.

Este a patra donație de apă din partea Părintelui Patriarh Daniel către Onești, fiind și a doua din acest an. Cea mai recentă donație a fost destinată celor afectați de caniculă din localitate și tinerilor care participă la seria de manifestări intitulată “Tânărul Oneștean – ediția a V-a – 2023”.

Proiectul “Masa Bucuriei” din Onești este o inițiativă nobilă care asigură zilnic hrană caldă pentru 300 de săraci din Onești și din împrejurimi. Cantina socială din sediul protoieriei, situată pe Strada Adrian Păunescu nr. 1, Onești, județul Bacău, este locul în care acești oameni primesc un sprijin esențial pentru a face față dificultăților cotidiene. Gestul Patriarhului Daniel și implicarea comunității aduc lumină în viața celor mai nevoiași și demonstrează puterea compasiunii și a solidarității.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...