Patru caini fara stapan au sfasiat o fetita de 9 ani

O fetita de noua ani din Bacau a ajuns, astazi, in stare grava la spital dupa ce a fost atacata de patru caini fara stapan.

Incidentul s-a petrecut pe strada Aviatori din Bacau, pe cand micuta se intorcea de la scoala.

Ea a fost scoasa din coltii animalelor de un trecator. Fetita a fost muscata la picioare, umeri si urechi.

Se pare ca animalele provin de la un adapost pentru caini construit ilegal. Proprietarul acestuia urmeaza sa fie cercetat si ar putea raspunde penal.

La inceputul acestui an, o fetita de cinci ani, dintr-o localitate din apropierea Bacaului, a murit de rabie, dupa ce a fost muscata de un caine fara stapan.

4 COMENTARII

  1. Pasivitatea si resemnarea ne-au adus aici. Asociatiile de protectie a animalelor inafara de a posta din cand in cand cate un cutu mic si dragalas pe site-uri de a se mai se da in spectacol la Tv si de a haitui primariile nu fac nimic. Ong-istele isterice, veterinarii, comerciantii de mancare, medicamante si accesorii pentru caini sunt o armata de fauna bipeda (caci oameni nu pot fi numiti) care pun afacerile lor mai presus de sanatatea, siguranta si viata oamenilor! Suntem partasi la situatie pentru ca acceptam ca ONG-istele gen Cutu Cutu & Co sa faca legea (la propriu!!) in tara asta. Cine doreste sa ia atitudine, poate semna si populariza acesta petitie:.
    http://www.petitieonline.ro/petitie/pro_civilizatie_fara_maidanezi-p06649056.html. Orice om/copil poate fi urmatoarea victima!

  2. Ce s-a mai intamplat? A fost pedepsit posesorul cainilor? Au fost stransi cainii de acolo? S-au revoltat cetatenii?

Comments are closed.