sâmbătă, decembrie 2, 2023

eReader sau tabletă?

Chiar dacă cititul nu mai este cea...

De ce YouTube schimba modul de raportare a numarului de abonati

Utilizarea canalelor YouTube a devenit in prezent...

Tot ce trebuie să știi dacă vrei să-ți vinzi mașina

Până acum vreo 10-15 ani, ca să-ți...

Patru structuri turistice din județul Bacău au fost nominalizate la concursul ,,Romanian Top Hotel Awards”!

OrasulPatru structuri turistice din județul Bacău au fost nominalizate la concursul ,,Romanian Top Hotel Awards”!
- Advertisement -

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România va avea loc în perioada 15 – 17 mai 2019, la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul reunește specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească. Specialiști din industrie vor identifica provocările și oportunitățile de business și vor analiza cele mai importante schimbări din domeniul turismului.

De la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toate au în comun calitatea excepțională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii.

Într-un cadru exclusivist, evenimentul va oferi o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată.

Unul dintre cele mai așteptate momente va fi cu siguranță, concursul ,,Romanian Top Hotel Awards”, care premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității din România.

La acest concurs au fost nominalizate și patru structuri turistice din județul Bacău: Hotel ,,Perla” (4 stele), Slănic-Moldova, categoria ,,Agrement – Hotelul anului, categoria 4 stele pentru turism de agreement”; Hotel ,,Coroana Moldovei” (4 stele), Slănic-Moldova, categoria ,,Hoteluri Business & Conferințe – Hotelul anului tip boutique (luxury)”; Hotel ,,Podu`cu lanțuri” (4 stele), Bacău, categoria ,,Hoteluri Business & Conferințe – Hotelul anului – categoria 4 stele, neafiliat unui lanț internațional”; Hotel Podu`cu lanțuri (4 stele), Bacău, categoria ,,Hoteluri Business & Conferințe – Cea mai bună locație a anului pentru servicii MICE”; Vila ,,Alsace” (3 stele), Bacău, categoria ,,Agrement – Pensiunea anului stil modern sau boutique”.

TopHotel este organizat pe o perioada de 3 zile, după următorul program:

Pre-Opning Cocktail, 15 mai, ora 19.30 – Întâlnire cu vorbitorii evenimentului TopHotel și vizitarea primului hotel Courtyard by Marriott din București, înainte de deschiderea sa oficială!

Conferință, 16 mai – Oferă participanților ocazia să analizeze, alături de specialiști și experți din domeniu, contextul regional al industriei hoteliere și de turism.

TopHotel Awards, 16 mai – Pentru al 7-lea an consecutiv, competitia TopHotel premiază excelența în industria de turism și a ospitalității din România. Vor fi premiate hotelurile, agențiile de turism, restaurantele și profesioniștii care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în 2018.

Training, 17 mai – O sesiune inedită de training susținută de un specialist din industria hotelieră și a turismului, cu al cărui ajutor veți aprofunda teme specializate.

Evenimentul se adresează liderilor, influențatorilor și profesioniștilor din principalele segmente ale industriei hoteliere și ospitalității: investitori și dezvoltatori imobiliari, manageri și executivi din industria hotelieră și de turism, oficiali și reprezentanții instituțiilor de resort, reprezentanți ai agențiilor de turism și tour-operatori, investitori, instituții financiare.

Procesul de jurizare se desfășoară după următorul program:

Etapa 1 (1 martie – 31 martie) – Înscrierea în competiție, caren se poate realiza gratuit și online, până la data de 31 martie.

Etapa 2 (12 aprilie) – Anunțarea rezultatelor parțiale

Etapa 3 (12 aprilie – 6 mai) – Votul online, care se poate exprima o singură dată, accesând site-ul evenimentului în perioada 12 aprilie – 6 mai.

Etapa 4 (30 aprilie – 7 mai) – Votul juriului, când va avea loc selecția finală a proiectelor, realizată de comisia de jurizare pe fiecare secțiune.

Evenimentul este organizat de ,,Evensys”, o companie de planificare de evenimente, cu peste 11 ani de experiență în organizarea de evenimente business.

Așadar, votați structurile turistice băcăuane!

Sursa: http://www.ro.hotelconference.ro/

Romulus-Dan BUSNEA

Alte titluri