In Japonia primvarara se admira florile de cires, vara se privesc artificiile iar toamna frunzele rosii. Si cum e un „must” si anul trecut am ratat evenimentul, anul acesta ma hotarat sa o iau din timp si sa decopar frumusetile toamnei. In fond si la urma urmei, toamna e unul din anotimpurile mele preferate. Da, e mijlocul lui noiembrie, dar abia acum a venit toamna peste Tokyo. Continuare…
De citit!
Culinar
Tamagoyaki – omleta japoneza
Tamagoyaki este o rulada de omleta, traditional japoneza. In general este omleta dulce, ce se mananca la sushi, insa exista si varianta sarata, ce se mananca ca aperitiv sau la micul dejun. Rulada sarata se face cu legume taiate...
Culinar
Pui cu sos de rosii si busuios si paste de orez cu legume
Duminica pe la ora 11 m-a lovit asa in moalele capului ca nu mai am nimic in frigider si ca trebuie sa fac ceva cumparaturi si eventual sa gatesc ceva. Aveam jumatate de borcan de sos de paste cu...