Iată o reţetă rapidă, hrănitoare, gustoasă şi aspectuoasă. În 20, hai 25 de minute de când vă apucaţi de lucru, e pusă deja în farfurii (cu condiţia să nu dormiţi printre ingrediente ). Aşadar:
Ce vă trebuie? (cantităţi suficiente pentru 2 porţii XXL sau 4 porţii „silhouette”)
- 200 g somon proaspăt (pană sau filé);
- 150 – 200 g ciuperci champignon (de la care reţineţi doar pălăria);
- 200 g penne;
- 100 g parmezan;
- 200 g smântână de gătit (24 – 32% grăsime);
- 50 g unt;
- 4 cepe verzi mici;
- 1 bucată de praz de circa 3 – 4 cm (doar partea verde);
- 3 – 4 frunzuliţe de busuioc proaspăt;
- sare şi piper după gust.
Continuarea, aici.