.

Cât de reală este...

Presa din toată lumea scrie despre problema grâului ucrainean, pe care țara spune...

Sfaturi de la Europol...

Europol este agenția Uniunii Europene pentru cooperare în materie de aplicare a legii....

Explorând beneficiile hranei umede...

Hrana umedă pentru câini și husky-ul siberian sunt subiecte de interes pentru toți...

Pregătirile pentru Școală: Ghidul...

Chiar dacă școala abia s-a sfârșit și începe vacanța nu e greșit să...
AcasăCulinarPenne cu somon,...

Penne cu somon, ciuperci şi sos de smântână şi parmezan

100Iată o reţetă rapidă, hrănitoare, gustoasă şi aspectuoasă. În 20, hai 25 de minute de când vă apucaţi de lucru, e pusă deja în farfurii (cu condiţia să nu dormiţi printre ingrediente :) ). Aşadar:

Ce vă trebuie?  (cantităţi suficiente pentru 2 porţii XXL sau 4 porţii „silhouette”)

  • 200 g somon proaspăt (pană sau filé);
  • 150 – 200 g ciuperci champignon (de la care reţineţi doar pălăria);
  • 200 g penne;
  • 100 g parmezan;
  • 200 g smântână de gătit (24 – 32% grăsime);
  • 50 g unt;
  • 4 cepe verzi mici;
  • 1 bucată de praz de circa 3 – 4 cm (doar partea verde);
  • 3 – 4 frunzuliţe de busuioc proaspăt;
  • sare şi piper după gust.

Continuarea, aici.