22.3 C
Bacau

PERCHEZIȚII DOMICILIARE PENTRU DEPISTAREA UNOR TINERI SUSPECTAȚI DE TÂLHĂRIE

De stiut!

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani sunt suspectați de polițiști de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie / Suspecții au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore

Polițiștii băcăuani au continuat cercetările cu privire la comiterea, pe raza municipiului Bacău, a unor infracțiuni de tâlhărie.

Astfel, la data de 21 iunie a.c. polițiștii de investigații criminale și din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bacău, cu sprijinul de specialitate al ofițerilor D.I.P.I , au descins la locuințele unor persoane din municipiul Bacău și din comunele Itești și Mărgineni.

Au fost depistați și conduși la sediul Poliției Municipiului Bacău pentru cercetări Z. Ștefan de 20 de ani, din Bacău, T. Tudor, de 22 de ani și un minor de 17 ani, ambii din comuna Itești.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că cei în cauză au comis două infracțiuni de tâlhărie asupra unor persoane de sex femnin din municipiul Bacău, pe care prin smulgere le-au deposedat de bijuteriile pe care acestea le purtau la gât.

Astfel la data de 02 iunie a.c. suspecții au acționat asupra unei persoane de sex feminin 82 de ani din Bacău, care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic. Bătrâna a fost ajunsă din urmă de făptuitori acare i-au smuls de la gât un colier din aur de aproximativ 15 grame și valoare de peste 2000 de lei. În urma acțiunii lor victima s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt și a fost internată la Secția Ortopedie a Spitalului Județean Bacău.

Tot lor le-a căzut victimă o altă persoană de sex feminin de 70 de ani care în timp ce se deplasa pe strada Milcov a fost deposedată în același mod de bijuteria din aur pe care o purta la gât.

Față de cei trei suspecți s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria bacău cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a suspecților.

- Advertisement -

Ultimele stiri