luni 15 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversPeste 130 de...

Peste 130 de pietoni, amendati intr-o singura zi

Polițiștii rutieri au depistat într-o singură zi, în cadrul unei acțiuni de prevenire a implicării pietonilor în accidente rutiere, 134 de cetățeni care traversau strada prin loc nepermis.

Peste 50 de polițiștii rutieri au desfășurat, la data de 31.01.2013, o acțiune de prevenire a implicării pietonilor în evenimente rutiere.

În cadrul acțiunii polițiștii au depistat în flagrant un cetățean care conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma abaterilor constatate polițiștii au aplicat 244 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29820 de lei. Cele mai multe sancțiuni contravenționale (134) au fost aplicate pietonilor depistați în timp ce traversau arterele rutiere prin loc nepermis.

Față de șapte conducători auto s-a luat măsura reținerii permiselor de conducere, iar în trei situații au fost retarse certificatele de înmatriculare a autoturismelor.

B. Ovidiu, de 31 ani, din Oneşti, a fost depistat pe strada Narciselor din Bacău, în timp ce conducea un autoturism și nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a drumului, prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.
Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale și i s-a reținut permisul de conducere.

B. Costel, de 21 ani, din Bacău a fost depistat treversând strada Calea Republicii, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 140 lei.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...