22.3 C
Bacau

Peste festival se trage cortina

De stiut!

02DSC_0330Festivalul Teatherstock a fost poate unul dintre cele mai discutate subiecte încă din primele momente în care a luat naștere proiectul, apoi a avut loc o primă ediție și ce a urmat știm fiecare dintre noi. Cetățenii au învinuit pe cine au apucat fie că aveau sau nu legătură cu situația, însă nimeni nu i-a întrebat pe oamenii care încă mai muncesc în instituția artelor, Teatrul Municipal ,,Bacovia”, cum se simt, ce cred, ce ar fi prioritar.

De asemenea mulți au susținut faptul că numele fostului manager a convins multă lume să fie prezentă la multitudinea de spectacole, dar cu ce preț? Actorii băcăuani au condus echipe de voluntari, dar cu ce folos? Asta să le fie menirea, să aibă grijă de alții sau să facă teatrul?

Aceeași sursă din cadrul teatrului a susținut faptul că toți colegii actori și-au dorit festivalul, însă în același timp spun că ei nu sunt o ,,spălătorie de bani”, lucru pe care îl considerăm și noi. Ne dorim mai întâi de orice festival oameni care să readucă la ,,viață” locul care aproape se darâmă pe actorii noștri și invitații lor.Cei care ați vrut să faceți festivaluri de proporții, ați văzut în ce stare arată sediul teatrului si implicit Secția de Animație? Nu? Atunci hai să vedem ce este primordial!

Până vom gãsi acel om ne rămâne doar speranța că acea gaură de 14 miliarde de lei, conturile blocate și executările silite sã își gãseascã rezolvarea.

Autor: Ioana BOUR

- Advertisement -

Ultimele stiri