.

Sfaturi de la Europol...

Europol este agenția Uniunii Europene pentru cooperare în materie de aplicare a legii....

Privilegiul special al Asociatiilor...

Conform art. 2333 alin. (1) din Codul civil privilegiul este preferinţa acordată de...

Mașina electrică, mult marketing...

Probabil ați aflat că Anglia va interzice peste vreo zece ani înmatricularea mașinilor...

Ce se poate întâmpla...

Hernia de disc a coloanei vertebrale este o leziune a țesutului de amortizare...
AcasăCulinarPesto de pătrunjel

Pesto de pătrunjel

Alt pesto, de data aceasta de pătrunjel. Şi cu o tuşă de busuioc şi zeamă de lămâie verde. Pesto genovese „adevărat” am mai făcut (nu-l căutaţi, că n-aveam blog pe vremea aceea), pesto de leurdă iarăşi am făcut – cu busuioc sau fără busuioc. A venit şi vremea celui de pătrunjel. Tehnologia rămâne aceeaşi, se schimbă doar câteva ingrediente.

Pesto-ul de pătrunjel se poate folosi ca şi cel clasic, ca sos pentru paste, fripturi, legume la grătar. Puteţi chiar să faceţi tartine din pâine prăjită unsă cu pesto.

Articolul complet, aici.