-2.8 C
Bacău
miercuri, februarie 8, 2023

Ce dăm de mâncare pisicilor?

Indiferent dacă pisica ta este o mâncătoare...

Căteva ponturi pentru alegerea unui ceas

Primul meu ceas a fost un «Racheta»...

Știi cum trebuie să-ți îngrijești câinele?

Indiferent dacă tocmai ai adoptat un nou...

Piept de curcan marinat, la grătar

CulinarPiept de curcan marinat, la grătar

304 copyȚin minte că, acum mulți ani, bunicii mei de la țară, înainte să sacrifice curcanul îl îmbătau cu rom. Ca să fie carnea mai fragedă – era explicația oficială pe care o primeam. Nu știu cât adevăr conținea explicația respectivă, dar știu că marinată (chiar și post mortem) cu niște rom de calitate, carnea de curcan este, într-adevăr, mult mai agreabilă la gust.

Dacă nu mă credeți pe cuvânt, puteți încerca. Aveți procedura AICI.

Alte titluri

Cele mai citite