.

Transformă-ți locuința într-un refugiu...

În era în care preocupările legate de mediul înconjurător și costurile energetice sunt...

Instrumente de scris Faber-Castell:...

În universul fascinant al instrumentelor de scris, există nume care strălucesc cu propria...

De ce e important...

Nu mai trebuie să explic de ce am trecut pe centrală termică. Vara...

Anunțurile publicitare. Puțină istorie...

Ai pierdut un document, vrei să cumperi o mașină sau să vinzi o...
AcasăCulinarPiept de porc...

Piept de porc marinat in ghimbir, iaurt si suc de rodii la grill si cartofi taranesti cu sunca si suc de rosii

Ingrediente: Pentru pieptul de porc: 1 kg piept de porc, 1 pahar iaurt, ½ rodie, Zeama de la ½ lamaie, 3-4 linguri ulei masline, Cimbru, Condimente gratar, Ghimbir, 4 catei usturoi, Nucsoara, Curry, Sare, Piper. Pentru cartofii taranesti: 10 cartofi, 1 ceapa, 1 ceasca suc de rosii, 100 g sunca afumata. Puneti pieptul de porc la macerat peste noapte cu toate ingredientele. Usturoiul pisati-l.

Inainte sa puneti pieptul la grill scurgeti-l de zeama in care a stat. Nu aruncati zeama pentru ca din ea veti face sosul. Puneti pieptul de porc la grill. Aveti insa grija sa il inveliti in folie… continuare