miercuri 11 decembrie 2024

.

De ce dăm cadouri...

Dăruirea de cadouri în general este o tradiție străveche care a ajuns să...

Două suplimente alimentare pentru...

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul persoanelor preocupate de sănătate și de...

Instrumente de scris Faber-Castell:...

În universul fascinant al instrumentelor de scris, există nume care strălucesc cu propria...

Nu vă mai luați după mărimile afișate!

Multă lume experimentează sau deja a devenit campioană în cumpărăturile online. De la...
AcasăCulinarPiept de pui...

Piept de pui cu sos de brânză albastră și ciuperci

Scormonind prin arhive, am găsit niște poze cu ceea ce făceam prin bucătărie acu’ vreo șapte ani. Calitatea pozelor nu este nemaipomenită, iar mis-en-place-ul lasă și el de dorit (sper că nu vă deranjează modelul imprimat pe mușama și nici farfuriile din Arcopal), dar cred că este mai important conținutul farfuriilor decât natura/calitatea acestora. Platingul este artă, gătitul este știință și tehnologie 😉

204

208

Ce-a ieșit? O mâncare uşor de gătit şi de digerat. Chiar bună! Cantitățile sunt pentru două porții. La nevoie, puteți extrapola.

219

Continuarea, AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....