.

Explorând importanța protecției solare...

În căutarea unui stil de viață sănătos, avem grijă de o serie de...

Ce trebuie să știm...

Un broker de asigurări este o persoană sau o companie care oferă servicii...

Principalele probleme pe care...

Nu toată lumea are bani pentru o mașină nouă, mai ales dacă sunt...

Curățenia la domiciliu pentru...

Din cele mai vechi timpuri până astăzi, bătrânețea a fost văzută ca un...
AcasăCulinarPiept de pui...

Piept de pui cu sos de brânză albastră și ciuperci

Scormonind prin arhive, am găsit niște poze cu ceea ce făceam prin bucătărie acu’ vreo șapte ani. Calitatea pozelor nu este nemaipomenită, iar mis-en-place-ul lasă și el de dorit (sper că nu vă deranjează modelul imprimat pe mușama și nici farfuriile din Arcopal), dar cred că este mai important conținutul farfuriilor decât natura/calitatea acestora. Platingul este artă, gătitul este știință și tehnologie 😉

204

208

Ce-a ieșit? O mâncare uşor de gătit şi de digerat. Chiar bună! Cantitățile sunt pentru două porții. La nevoie, puteți extrapola.

219

Continuarea, AICI.