vineri 21 iunie 2024

.

Marker, liner, koki… Ce...

Marker pen, fine liner, marking pen, felt-tip pen, flow marker, sign pen (în...

Ce trebuie să știți...

Proiectorul LED este un dispozitiv care utilizează diode emițătoare de lumină pentru a...

Dacă se taie curentul,...

Situația nu este tocmai roz și perspectivele sunt destul de sumbre. Dacă se...

Cate carduri porți în...

Fiecare card reprezintă o "urmă" electronică pe care o lași în sistem.  Deschide portofelul...
AcasăCulinarPiept de pui...

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l cu sare, piper, condimente de gratar pentru pui. Puneti-l la prajit in putin ulei de masline incins. Cand s-a rumenit adaugati ceapa tocata marunt.

Cand ceapa devine sticloasa puneti un pahar de apa sau supa de carne. Cat sa se acopere pieptul. Adaugati boiaua. Amestecati bine si adaugati cate un praf de busuioc si de oregano si pasta de ardei. Potriviti de…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...

Salata din piept de pui, telina, mar, morcov, ceapa si gogosar murat

Ingrediente: 1 piept de pui, 3-4 cepe, 2 morcovi, 1-2 mere, 4 gogosari murati, ½ telina, 1/3 pahar otet, ½ pahar apa, Maioneza sau iaurt, Mustar, Sare, Piper. Fierbeti pieptul cu putin delicat. Taiati ceapa julien. Legumele dati-le pe...