marți 21 ianuarie 2025

.

Investește în confort și...

Brașov, un oraș plin de istorie și frumusețe, atrage tot mai mulți investitori...

De la ADN la...

Vom vorbi despre psoriazis și ADN - două subiecte care par să nu...

Bărbații și parfumurile. Când...

Istoric vorbind, aristocrația occidentală a folosit parfumurile pentru a-și ascunde duhoarea. Nu este...

Contestatia la executare

In principiu, contestatia la executare poate fi exercitata indiferent de titlul executoriu...
AcasăCulinarPiept de pui...

Piept de pui cu spanac

O mâncare rapidă, pe care n-o puteți rata. E gata în mai puțin de (stați să calculez) 20 de minute, cu tot cu dezghețarea unei jumătăți de piept de pui congelat. Cu miresme din Indii (de Est, nu de Vest – cunoscătorii știu diferența), simplă, sățioasă și, zic eu, chiar aspectuoasă. Măcar în poze.

 
105
 
107
 
Rețeta o găsiți aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....