1.1 C
Bacău
miercuri, martie 29, 2023

Ce sunt dozatoarele de etichete

Pâna pe la finele secolului al XIX-lea,...

Tot ceea ce trebuie să știi despre un scaun de bebe

Există mai multe modele diferite disponibile. Deși...

Când ar trebui să-ți faci analize pentru prostată

Prostata este atât o glandă accesorie a...

Piept de pui în crustă de fulgi de porumb și susan

CulinarPiept de pui în crustă de fulgi de porumb și susan
- Advertisement -

Șnițelul vienez, o capodoperă a bucătăriei austriece, se pregătește din bucăți carne de vițel bătute bine, până când ajung la dimensiunile unei farfurii, tăvălite prin făină albă, ou bătut, pesmet și rumenite în ulei. Dacă înlocuim carnea de vițel cu felii de piept de pui, renunțăm la făina albă și înlocuim pesmetul cu fulgi de porumb în care am aruncat niscaiva semințe de susan, vom obține ceva asemănător. Dacă n-aveți piept de pui, puteți încerca cu piept de curcan. Pe sistemul inventat de Maria-Antoaneta: “Dacă poporul n-are pâine, să mănânce cozonac!

109

Continuarea, AICI.

Alte titluri