vineri, decembrie 1, 2023

Anunțurile publicitare. Puțină istorie și un oarecare tâlc

Ai pierdut un document, vrei să cumperi...

Ruptura musculară și Terapia cu Tehnică Ecografică de Control Asistat (TECAR)

În lumea sportului și a activităților fizice...

De ce e important termostatul la o centrală termică

Nu mai trebuie să explic de ce...

Piept de pui în crustă de fulgi de porumb și susan

CulinarPiept de pui în crustă de fulgi de porumb și susan
- Advertisement -

Șnițelul vienez, o capodoperă a bucătăriei austriece, se pregătește din bucăți carne de vițel bătute bine, până când ajung la dimensiunile unei farfurii, tăvălite prin făină albă, ou bătut, pesmet și rumenite în ulei. Dacă înlocuim carnea de vițel cu felii de piept de pui, renunțăm la făina albă și înlocuim pesmetul cu fulgi de porumb în care am aruncat niscaiva semințe de susan, vom obține ceva asemănător. Dacă n-aveți piept de pui, puteți încerca cu piept de curcan. Pe sistemul inventat de Maria-Antoaneta: “Dacă poporul n-are pâine, să mănânce cozonac!

109

Continuarea, AICI.

Alte titluri