.

Ce calități trebuie să...

Un sac de dormit este un echipament esențial pentru orice excursie sau călătorie...

Beneficiile închirierii unei mașini...

Atunci când planifici o călătorie, fie că este de afaceri sau de agrement,...

Legătura dintre stress și...

O interesantă controversă medicală a fost provocată de un doctor canadian de origine...

Amenajarea ideală a unui...

Amenajarea unui apartament cu două camere este o provocare plăcută, oferind posibilități creative...
AcasăCulinarPiept de pui...

Piept de pui în crustă de fulgi de porumb și susan

Șnițelul vienez, o capodoperă a bucătăriei austriece, se pregătește din bucăți carne de vițel bătute bine, până când ajung la dimensiunile unei farfurii, tăvălite prin făină albă, ou bătut, pesmet și rumenite în ulei. Dacă înlocuim carnea de vițel cu felii de piept de pui, renunțăm la făina albă și înlocuim pesmetul cu fulgi de porumb în care am aruncat niscaiva semințe de susan, vom obține ceva asemănător. Dacă n-aveți piept de pui, puteți încerca cu piept de curcan. Pe sistemul inventat de Maria-Antoaneta: “Dacă poporul n-are pâine, să mănânce cozonac!

109

Continuarea, AICI.