miercuri 17 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarPiept de pui...

Piept de pui în crustă de migdale şi parmezan la cuptor

0205Vi s-a întâmplat vreodată să aveţi poftă de nişte şniţele din piept de pui, iar apoi să vă răzgândiţi când realizaţi cât ulei absorb şi ce prăjeală nerecomandată implică prepararea lor? Şi mie. Ca să scăpaţi elegant din această dilemă, vă propun nişte „şniţele” mai puţin prăjite şi mai mult coapte, fără utilizarea exagerată a uleiului ori a altor grăsimi vegetale sau animale. Modelul a fost cel al şalăului în crustă de migdale, a cărui modalitate de preparare o găsiţi descrisă aici. În descrierea de mai jos, cantitaţile indicate sunt suficiente pentru două porţii generoase.

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....