Am să intru direct în subiect:
Ce vă trebuie?
- 300 – 350 g piept de pui dezosat, feliat ca pentru şniţele;
- zeama de la o lămâie verde (o puteţi înlocui cu zeamă de limetă sau de lămâie obişnuită – de aia care arată aşa: 🙂 );
- 4 – 5 frunzuliţe de mentă sălbatică proaspătă, iar dacă n-aţi fost pe câmp s-o culegeţi puteţi folosi şi varianta „domestică”;
- ½ linguriţă amestec de condimente Cajun (sau ½ linguriţă praf de ghimbir);
- ¼ linguriţă piper mozaic proaspăt râşnit;
- 2 – 3 linguriţe de ulei de măsline (dacă recolta de măsline a fost slabă, puteţi înlocui cu ulei de floarea-soarelui);
- 2 linguri de sos Rémoulade;
- un praf de sare marină;
- vreo trei cartofi noi fierţi în coajă.
Cum procedaţi? Vedeti aici.