.

Câteva idei pentru a...

Cu toții visăm la o piele impecabilă, strălucitoare, dar cu produsele noi care...

Două electrocasnice fără de...

Nu e nimic exagerat. Desigur, poți să trăiești și fără uscatorul electric de...

Sfaturi pentru un sunet...

   Configurarea unui sistem de sunet frumos este unul dintre acele lucruri care pot...

Câteva lucruri despre dispozitivele...

Dacă ai trecut de faza filmelor cu spioni, știi, fără îndoială, că nu...
AcasăCulinarPiept de pui...

Piept de pui în zeamă de lămâie verde cu mentă sălbatică şi sos Rémoulade

Am să intru direct în subiect:

Ce vă trebuie?

  • 300 – 350 g piept de pui dezosat, feliat ca pentru şniţele;
  • zeama de la o lămâie verde (o puteţi înlocui cu zeamă de limetă sau de lămâie obişnuită – de aia care arată aşa: 🙂 );
  • 4 – 5 frunzuliţe de mentă sălbatică proaspătă, iar dacă n-aţi fost pe câmp s-o culegeţi puteţi folosi şi varianta „domestică”;
  • ½ linguriţă amestec de condimente Cajun (sau ½ linguriţă praf de ghimbir);
  • ¼ linguriţă piper mozaic proaspăt râşnit;
  • 2 – 3 linguriţe de ulei de măsline (dacă recolta de măsline a fost slabă, puteţi înlocui cu ulei de floarea-soarelui);
  • 2 linguri de sos Rémoulade;
  • un praf de sare marină;
  • vreo trei cartofi noi fierţi în coajă.

Cum procedaţi? Vedeti aici.