duminică 23 iunie 2024

.

Cum ne alegem cântarul?

Sunteți o persoană sportivă sau doar îngrijorată de siluetă? Faceți sport sau vă...

Despre superstitii: Florile II

Florile au constituit pentru oameni simboluri ale prieteniei sau dragostei, ale despărțirii sau...

10 lucruri de știut...

Alegerea unei chiuvete de baie poate fi un pic copleșitoare, dar numai atunci...

Ce husă de telefon...

Husa nu este neapărat pentru a proteja un telefon. Pe lângă funcția de...
AcasăCulinarPiept de pui...

Piept de pui la tigaie

Se taie pieptul în felii subţiri. Se asezonează bine cu condimente Cajun, se stropeşte cu o linguriţă de sos Tabasco de piper verde şi se adaugă 2 – 3 frunze mărunţite de leuştean proaspăt.

Se freacă bine pieptul de pui cu acest melanj, se lasă cam o oră să se impregneze bine cu toate aromele, după care se aruncă în tigaia încinsă, unsă în prealabil cu puţin ulei din sâmburi de struguri.

Se lasă să se rumenească vreo 3 minute pe fiecare faţă, iar apoi se scoate şi i se adaugă garnitura favorită. Ţelină călită, de exemplu.

In imagini, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....