luni, decembrie 11, 2023

Aventuri cu veiozele de dormitor

Ah, ce mare brânză o veioză?! Nu-i...

Câteva idei pentru amenajarea balconului

Da, știm cu toții că balconul este...

Piept de pui la tigaie

CulinarPiept de pui la tigaie
- Advertisement -

Se taie pieptul în felii subţiri. Se asezonează bine cu condimente Cajun, se stropeşte cu o linguriţă de sos Tabasco de piper verde şi se adaugă 2 – 3 frunze mărunţite de leuştean proaspăt.

Se freacă bine pieptul de pui cu acest melanj, se lasă cam o oră să se impregneze bine cu toate aromele, după care se aruncă în tigaia încinsă, unsă în prealabil cu puţin ulei din sâmburi de struguri.

Se lasă să se rumenească vreo 3 minute pe fiecare faţă, iar apoi se scoate şi i se adaugă garnitura favorită. Ţelină călită, de exemplu.

In imagini, aici.

Alte titluri