sâmbătă 20 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarPiept de rață...

Piept de rață afumat cu sos de hribi

În preajma sărbătorilor, nu contează că-s de iarnă, de primăvară, ori de toamnă-iarnă sau primăvară-toamnă, lanțurile de magazine cu “de toate” își lansează delicatesurile alimentare.

deluxe

Că se numesc Exquisit (Kaufland) sau Deluxe (Lidl), au unele caracteristici comune: ambalajul elegant, marcat vizibil cu logo-ul distinctiv și, evident, prețul. Însă pentru că doar o dată pe an este Moș Nicolae, Crăciunul, Anul Nou, Ziua Unirii, Valentine’s Day, Dragobetele, Mărțișorul, 8 Martie, Paștele, 1 Mai, 1 Iunie, Rusaliile, Fourth of July, 23 August, Ziua Recoltei, Haloweenul sau 1 Decembrie, nu ne mai uităm la bani. Conform înțelepciunii populare, care ne învață că “obrazul subțire cu cheltuială se ține”, ori că “domnia și prostia se plătesc” (alegeți varianta care vi se potrivește).

103

Continuarea, AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....